Svoju domácnosť môžete kedykoľvek spravovať v časti Nastavenia Pack vo svojom profile Fi. Ponuka Nastavenia Pack obsahuje tieto časti:
Domáce zvieratá
V tejto časti si môžete pozrieť všetky domáce zvieratá vo svojej domácnosti. Ak ste používateľ s Úplným prístupom, môžete pridať nový profil alebo upraviť existujúci profil.
Keď ťuknete na svoje zviera, otvorí sa jeho profilová stránka. Tam si môžete pozrieť typ trackera Fi, typ členstva a používateľské meno a pridať fotografie. Ak chcete zobraziť viac podrobností o členstve Fi, ťuknite na ikonu šípky vedľa neho.
Ak chcete nastaviť Upozornenia obojku a Sociálne upozornenia, ťuknite na ikonu šípky vedľa každej možnosti v časti Upozornenia.
Ľudia
V časti Ľudia si môžete pozrieť, ktorí členovia sú vo vašom účte. V tejto ponuke môžete pridať nových členov. Môžete tiež vidieť stav pozvánok, napríklad či pozvánka čaká na prijatie alebo bola prijatá.
| Upozornenie: Túto časť vidíte, len ak ste v aplikácii Fi používateľ s Úplným prístupom. |
Bezpečné zóny
V tejto časti si môžete pozrieť všetky Bezpečné zóny priradené k vášmu zvieraťu a pridať novú Bezpečnú zónu.
| Upozornenie: Túto časť vidíte, len ak ste v aplikácii Fi používateľ s Úplným prístupom. |
Môžete tiež ťuknúť na ktorúkoľvek zo svojich aktuálnych Bezpečných zón a upraviť jej hranicu.
Základne
V časti Základne si môžete pozrieť každú Fi Base, ku ktorej sa pripojil tracker vášho zvieraťa. Tu môžete do svojho účtu pridať aj novú Fi Base.
| Upozornenie: Túto časť vidíte, len ak ste v aplikácii Fi používateľ s Úplným prístupom. |
Keď ťuknete na Fi Base, otvorí sa nová stránka. Tam si môžete pozrieť stav svojej Fi Base, jej umiestnenie a sieť Wi-Fi, ku ktorej je pripojená. K dispozícii je aj možnosť odpojiť Fi Base.
Siete Wi-Fi
Spoľahlivé pripojenie Wi-Fi je pre váš tracker dôležité, najmä keď je vaše zviera doma. Siete Wi-Fi môže upraviť alebo pridať ktorýkoľvek člen vášho Fi Pack.
Ťuknutím na sieť otvoríte stránku Sieť Wi-Fi. Tam môžete upraviť názov siete, heslo a adresu, označiť sieť ako skrytú alebo sieť zabudnúť.
Zdieľanie v komunite
Ak zapnete Zdieľanie v komunite, budete dostávať upozornenia na novinky a míľniky ostatných členov Fi. Ak Zdieľanie v komunite vypnete, táto funkcia sa vypne aj pre ostatných používateľov vo vašom účte.
| Upozornenie: Túto časť vidíte, len ak ste v aplikácii Fi používateľ s Úplným prístupom. |