Sperăm să nu se întâmple niciodată, dar dacă animalul dumneavoastră de companie s-a pierdut, puteți folosi aplicația Fi asociată cu trackerul Fi al animalului și un abonament Fi activ pentru a-l găsi rapid.
Vă recomandăm să testați Lost Mode pentru a vă familiariza cu această funcție înainte să aveți nevoie de ea.
| Fără un abonament Fi activ, Lost Mode nu este disponibil. |
Cum activați sau dezactivați Lost Mode
Pentru a porni Lost Mode și a-l opri când animalul este găsit:
- Cu aplicația Fi deschisă, apăsați pe fila Live din colțul din stânga jos al ecranului:
- Apăsați pe previzualizarea hărții:
- Se va deschide o hartă cu ultima locație cunoscută a animalului dumneavoastră. Apăsați pe Start Lost Mode:
- Urmărirea live în Lost Mode se activează imediat. Locația GPS și LTE-M a animalului dumneavoastră se actualizează în timp real.
Atenție: butonul Anulează nu apare în timpul activării urmăririi live decât dacă trackerul se află în această stare de cel puțin 5 minute.
Puteți porni lumina manual din hartă. Aceasta ajută la vizibilitate pe timp de noapte sau în condiții de lumină scăzută.
Activarea poate dura câteva minute:
Rețineți că folosirea luminii descarcă bateria mai rapid.
- Odată ce Lost Mode este activat, puteți vedea locația animalului pe hartă și veți primi notificări push:
Locația dumneavoastră este afișată și în raport cu cea a animalului:
Pe hartă apare și un buton Get Directions imediat ce Lost Mode este activ. Apăsați-l pentru a deschide locația animalului în Google Maps sau într-o altă aplicație de navigație de pe telefon.
- Rămâneți în Lost Mode până când animalul este găsit. Ieșirea prematură întârzie actualizările de locație.
- Puteți porni un Search Party pentru a primi ajutor în căutarea animalului.
- Când animalul este găsit, ieșiți din Lost Mode apăsând pe End Lost Mode:
- Confirmați motivul pentru care încheiați Lost Mode:
- Apăsați pe Continue Lost Mode pentru a relua urmărirea.
- Apăsați pe I found my dog/cat pentru a dezactiva Lost Mode și a vă împărtăși feedbackul despre experiența cu Lost Mode.
- Apăsați pe I was just testing pentru a reveni în aplicație și a încheia Lost Mode.
- Ieșiți din ecranul hărții apăsând pe săgeata din colțul din stânga sus.