Jūs jebkurā laikā varat pārvaldīt savu mājsaimniecību sava Fi profila sadaļā Pack iestatījumi. Pack iestatījumu izvēlnē ir šīs sadaļas:
Mājdzīvnieki
Šajā sadaļā Jūs varat apskatīt visus savas mājsaimniecības mājdzīvniekus. Ja Jums ir Pilna piekļuve, Jūs varat pievienot jaunu profilu vai rediģēt esošu profilu.
Kad Jūs pieskaraties savam mājdzīvniekam, atveras tā profila lapa. Tajā Jūs varat apskatīt Fi izsekotāja veidu, abonementa veidu un lietotājvārdu, kā arī pievienot fotoattēlus. Lai skatītu vairāk informācijas par Fi abonementu, pieskarieties bultiņas ikonai blakus tam.
Lai iestatītu Kaklasiksnas brīdinājumus un Sociālos paziņojumus, sadaļā Paziņojumi pieskarieties bultiņas ikonai blakus katrai opcijai.
Cilvēki
Sadaļā Cilvēki Jūs varat redzēt, kuri dalībnieki ir Jūsu kontā. Šajā izvēlnē Jūs varat pievienot jaunus dalībniekus. Jūs varat arī redzēt ielūgumu statusu, piemēram, vai ielūgums vēl gaida atbildi vai ir pieņemts.
| Lūdzu, ņemiet vērā: Jūs redzat šo sadaļu tikai tad, ja Jums Fi lietotnē ir Pilna piekļuve. |
Drošās zonas
Šajā sadaļā Jūs varat apskatīt visas ar Jūsu mājdzīvnieku saistītās Drošās zonas un pievienot jaunu Drošo zonu.
| Lūdzu, ņemiet vērā: Jūs redzat šo sadaļu tikai tad, ja Jums Fi lietotnē ir Pilna piekļuve. |
Jūs varat arī pieskarties jebkurai no savām pašreizējām Drošajām zonām un rediģēt tās robežu.
Bāzes stacijas
Sadaļā Bāzes stacijas Jūs varat apskatīt katru Fi Base, ar kuru Jūsu mājdzīvnieka izsekotājs ir savienojies. Šeit Jūs varat arī pievienot savam kontam jaunu Fi Base.
| Lūdzu, ņemiet vērā: Jūs redzat šo sadaļu tikai tad, ja Jums Fi lietotnē ir Pilna piekļuve. |
Kad Jūs pieskaraties Fi Base, atveras jauna lapa. Tajā Jūs varat apskatīt savas Fi Base statusu, tās atrašanās vietu un Wi-Fi tīklu, ar kuru tā ir savienota. Ir arī iespēja atvienot Fi Base.
Wi-Fi tīkli
Uzticams Wi-Fi savienojums ir svarīgs Jūsu izsekotājam, it īpaši, kad Jūsu mājdzīvnieks ir mājās. Jebkurš Jūsu Fi Pack dalībnieks var rediģēt vai pievienot Wi-Fi tīklus.
Pieskarieties tīklam, lai atvērtu lapu Wi-Fi tīkls. Tajā Jūs varat rediģēt tīkla nosaukumu, paroli un adresi, atzīmēt tīklu kā slēptu vai aizmirst tīklu.
Kopienas kopīgošana
Ja Jūs ieslēdzat Kopienas kopīgošanu, Jūs saņemat paziņojumus par citu Fi dalībnieku jaunumiem un sasniegumiem. Ja Jūs izslēdzat Kopienas kopīgošanu, šī funkcija tiks izslēgta arī citiem Jūsu konta lietotājiem.
| Lūdzu, ņemiet vērā: Jūs redzat šo sadaļu tikai tad, ja Jums Fi lietotnē ir Pilna piekļuve. |