U kunt uw huishouden op elk moment beheren in het onderdeel Pack-instellingen van uw Fi-profiel. Het menu Pack-instellingen bevat deze onderdelen:
Huisdieren
In dit onderdeel kunt u alle huisdieren in uw huishouden bekijken. Als u een gebruiker met Volledige toegang bent, kunt u een nieuw profiel toevoegen of een bestaand profiel bewerken.
Wanneer u op uw huisdier tikt, wordt de profielpagina geopend. Daar kunt u het type Fi-tracker, het type lidmaatschap en de gebruikersnaam bekijken, en foto's toevoegen. Tik op het pijlpictogram naast het Fi-lidmaatschap voor meer details.
Om Halsbandmeldingen en Sociale meldingen in te stellen, tikt u in het onderdeel Meldingen op het pijlpictogram naast elke optie.
Personen
Onder Personen kunt u zien welke leden aan uw account zijn gekoppeld. Via dit menu kunt u nieuwe leden toevoegen. Daarnaast ziet u de status van uitnodigingen, bijvoorbeeld of een uitnodiging nog openstaat of is geaccepteerd.
| Let op: u ziet dit onderdeel alleen als u in de Fi-app een gebruiker met Volledige toegang bent. |
Veilige zones
In dit onderdeel kunt u alle Veilige zones van uw huisdier bekijken en een nieuwe Veilige zone toevoegen.
| Let op: u ziet dit onderdeel alleen als u in de Fi-app een gebruiker met Volledige toegang bent. |
Daarnaast kunt u op een van uw huidige Veilige zones tikken om de grens te bewerken.
Basisstations
In het onderdeel Basisstations ziet u elke Fi Base waarmee de tracker van uw huisdier verbinding heeft gemaakt. Hier kunt u ook een nieuwe Fi Base aan uw account toevoegen.
| Let op: u ziet dit onderdeel alleen als u in de Fi-app een gebruiker met Volledige toegang bent. |
Wanneer u op een Fi Base tikt, opent er een nieuwe pagina. Daar kunt u de status van uw Fi Base, de locatie en het Wi-Fi-netwerk waarmee de Fi Base is verbonden bekijken. Er is ook een optie om een Fi Base te ontkoppelen.
Wi-Fi-netwerken
Een betrouwbare Wi-Fi-verbinding is belangrijk voor uw tracker, vooral wanneer uw huisdier thuis is. Elk lid van uw Fi Pack kan Wi-Fi-netwerken bewerken of toevoegen.
Tik op een netwerk om de pagina Wi-Fi-netwerk te openen. Daar kunt u de netwerknaam, het wachtwoord en het adres bewerken, het netwerk als verborgen netwerk markeren of het netwerk vergeten.
Delen met de community
Als u Delen met de community inschakelt, ontvangt u meldingen over updates en mijlpalen van andere Fi-leden. Als u Delen met de community uitschakelt, wordt deze functie ook uitgeschakeld voor andere gebruikers op uw account.
| Let op: u ziet dit onderdeel alleen als u in de Fi-app een gebruiker met Volledige toegang bent. |